沖縄鉄板焼ステーキハウス四季・美浜店ブログ

ステーキハウス四季・北谷美浜店

Australian Wine�


My supper for tonight is...


Sautee'd Scallops with basil, salt, and lemon juice.


And Australian Wine called Yellow Tail (cabernet sauvignon)


It has various berry kind scent, and spicy, medium-body�


Am jumpin' like a Kangaroo for joy with nice scallops, some tasty red wine and jazz of Sadao Watanabe.


今夜の夕食は…


バジル・ソルト&レモンで味付けしたホタテ貝と、


オーストラリア産の『イエローテイル』というワインです!
(カベルネ・ソーヴィニヨン)


スパイスィーなベリー系の香りのミディアムボディです!


美味しぃホタテ貝
心地好い赤ワイン
それと渡辺貞夫のジャズ…


に喜んびでカンガルーの様に飛び跳ねている私でした…

чина

Australian Wine�

| コメント(0)

コメントする